1. toukokuuta 2016

Vappuviikko

Tässä siis koostepostaus vappuviikosta. Maanantaista kirjoitinkin myday-postauksen, sen voi lukea täältä.

Tiistaina kävin ensin koululla tekemässä ryhmätyötä ja sen jälkeen kävin kotona vaihtamassa opiskelijahaalarit päälle ja lähdettiin kaveriporukalla Hevimestaan Päiväkännit -tapahtumaan. Oli kyllä huvittava olla baarissa keskellä päivää, lähdettiin sinne siis haalarimerkkejä metsästämään. Iltapäivällä siirryttiin baarista luokkakaverin kämpille ja katsottiin siellä mm. hauskoja kissavideoita :D

Keskiviikkona meillä oli koululla Kirjavat kestit -tapahtuma. Meidän luokkalaiset oli mukana järjestämässä sitä ja tapahtuma oli todella hauska, se oli siis sirkus-teemainen murhamysteeri. Itse en ollut siis järjestämässä sitä, koska minun ei tarvitse käydä tapahtumaan liittyvää kurssia kurssia. Tapahtumassa siis kierrettiin erilaisilla rasteilla, joissa oli lyhyitä näytelmiä joista sai vinkkiä kuka sirkuksen työntekijöistä voisi olla murhaaja. Jokaisella rastilla oli tarjolla karkkia ja viimeiseltä rastilta sai haalarimerkin, alekuponkeja ja sai osallistua arvontaan. Tapahtuma oli hauska ja hyvin järjestetty ja saikin hyvää palautetta.

Nämä kolme ovat vappuviikon saalis, lauantain merkkiä en ole vielä ommellutkaan
Torstaina meillä oli heti aamusta tentti. En ollut lukenut siihen yhtään ja sen kyllä huomasi kun sai koekysymykset nenän eteen. Oli kuin paperi olisi huutanut: olisi kannattanut avata se tenttikirja! Noo, aina voi uusia. Käytiin kavereiden kanssa koululla syömässä ja seuraavaa tuntia odotellessa harjoittelin venäjän sanoja. Iltapäivällä meillä oli vielä pari tuntia ryhmätöiden tekoa. Torstaina olisi ollut kaksikin mielenkiintoista opiskelijatapahtumaa, mutta laiskuus kuitenkin vei voiton.

Perjantaina minulla oli aamulla pari venäjän tuntia ja klo 12 suunnattiin Arin kanssa Äimärautiolle raveja katsomaan. Kaverini oli siellä hevosenhoitajana, joten katsottiin kyseisen hevosen startti ja mentiin sitten varikolle ja tallikahvioon juttelemaan kaverini kanssa.

lv-t Sunlit Carmela
Lauantaina oli OSAKOn Wappu -rastisuunnistustapahtuma. Meidän ryhmässä oli alunperin neljä henkilöä, mutta niin vain se päivän mittaan paisui yhdeksään henkeen. Rastit olivat hyvin suunniteltuja ja hauskaa oli! Kun saatiin rastit kierrettyä, käytiin kaverin kanssa hakemassa kotoa simaa ja munkkeja. Muut lähtivät edeltä pizzalle ja liityttiin seuraan myöhemmin. Ruokatauon jälkeen lähdettiin Ainolanpuistoon, missä oli tapahtuman jatkot. Minä ja kaverini lähdettiin kotiin jo ennen puolta yötä ja muutenkin tuli juhlittua ihan kohtuudella. Päivä oli kyllä mukava ja seura oli hauskaa, tylsää hetkeä ei päivän aikana ollut!

Tänään sunnuntaina lähdettiin aamupäivällä kavereille muuttoavuksi, kun he viimeinkin muuttivat Ouluun. Muutto sujui nopeasti parissa tunnissa, siitäkin huolimatta että muuttoauton avaimet oli hukassa ja vara-avaimet piti hakea vähän kauempaa. Muuton jälkeen lähdettiin käymään keskustassa syömässä ja päädyttiin Pancho Villaan, kun siellä ei ollut niin paljoa porukkaa.

Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu!

2 kommenttia:

  1. Ohhoh, kylläpä siellä on monenlaista hauskaa järjestetty! Vappu-viikko taitaakin olla siellä kaikista kovin juhlimisviikko =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja tässäkin on vain murto-osa tapahtumista, nimittäin niitä oli joka viikonpäivälle :D

      Poista